top of page
Kurs er planlagt i 2023
Scherm­afbeelding 2022-12-01 om 13.19.21.png

NODARTS

Simco AS

Simen Huse

Greåkerveien 9, 1718 Greåker, Norway

Regio: Norway

0047 69 12 89 00

www.simco.no

simen@eudarts.com

CDR Opplæring


Formålet med EUDARTS Association er å utvikle en  ASDARTS Tyskland (Hardware & Software) v/Andreas Huber, US opplæringsorganisasjon av Richard Ruth og vår egen Europeiske EUDARTS ekspertise, vil vi tilby enestående Euro CDR tekniker (bruker) opplæring og analyseopplæring som tilfredsstiller behovene til Europeisk politi og private etterforskere. Vi har også utviklet CDR EUDARTS Association CDR trainerprogram der EUDARTS Association har et mål om å lære opp private og offentlige trainers i 30 Europeiske land. Dette programmet er allerede aktivt og kursmaterialet er oversatt til det relevante språket. De nye trainers vil ha ansvar for undervisningen i tekniker og analysekurset til både offentlige og private etterforskere. Undersøkelsen, registreringen og sertifisering  for både tekniker og analysekurset vil bli utført av EUDARTS Association. Den europeiske CDR opplæringen er fremstilt med et spesifikt fokus på europeiske applikasjoner, valideringer, lovgivning og inneholder for det meste europeiske eksempler. Analysekurset vil gi  brukeren den nødvendige informasjonen for å beskrive EDR systemet til europeisk legfolk (eks. klient, domstol, offentlig), og for å forklare CDR rapporten i saksammenheng. Dette er for å identifisere kritisk informasjon og for å bedømme troverdigheten og nøyaktigheten til informasjonen.

CDR Crash Data Retrieval Tekniker E-Learning


Lær det elementære for å håndtere CDR komfortabelt, fra hjemmet eller på kontoret. EUDARTS tilbyr nå en sertifisert CDR brukeropplæring via E-Learning. Vår E- Learning forklarer Event Data Recorders (EDRs) og gir detaljerte instruksjoner på hvordan bruke CDR systemet. Dette vil gjøre deg klar til å bruke ditt egent CDR-verktøy. Merk at dette kurset gjennomføres på engelsk.

CDR Crash Data Retrieval Teknikerkurs


1dag-kurs for de som skal håndtere datauthenting fra kjøretøy ved bruk av Bosch CDR. Merk at det å analysere dataene krever at du har fullført analysekurset som finner sted de fire etterfølgende dagene.

CDR Crash Data Retrieval Analysekurs


Dette er det første Europeiske kurset som tilbyr utredere og etterforskere et komplett innsyn i hvordan Event Data Recorders (EDR) funksjonen fungerer, og historien og evolusjonen til EDR. I tillegg så tilbyr kurset metoder for å bruke CDR rapporten i sammenheng med en ulykke, med formål om å rekonstruere hendelsesforløpet til ulykken. Vår europeiske opplæring er fremstilt med et spesifikt fokus på europeiske applikasjoner, valideringer, lovgivning og inneholder for det meste europeiske eksempler.

 

Vi jobber ut i fra en analytikers perspektiv. Dette er grunnen til at EURO kurset gir etterforskere den nødvendige informasjonen til å beskrive EDR systemet til europeisk legfolk (eks. klient, domstol, offentlig) for å forklare CDR rapporten i saksammenheng. Dette er for å identifisere kritisk informasjon og for å bedømme troverdigheten og nøyaktigheten til informasjonen.

 

For mer informasjon om verktøy og kurs, ta kontakt med simen@eudarts.com

bottom of page